Dollenacht festival trekt record aan bezoekers

dollenacht-festival-mainstage-appelscha
 

Dollenacht festival 2016 groot succes

Het Dollenacht festival in Appelscha was een weekend met veel festiviteiten. Vanuit heel Noord-Nederland wisten bezoekers het gratis toegankelijke festival te vinden in Appelscha. Met artiesten zoals Jelle B, Dolly en zien Tarrels, Ca$hback en DJ’s zoals Jeroxis, DJ Tim, DJ Milton, DJ Maffick, DJ Splangor, DJ Noovids, DJ Bas en DJ’s Double Demolition was het een ongekende line up.

DJ-op-Dollenacht-Festival-appelscha

Veel bezoekers

Twee outdoor podia met een podium de live optredens en een dance stage waar het hele weekend top DJ’s hun opwachting hebben gemaakt. Het festival was voor het eerst gratis en dit was te merken aan de bezoekers aantallen. Alleen op de zaterdag zijn er tussen 4000 en 5000 bezoekers geweest.

Dollenacht-festival-Appelscha-2016

Ook DJ?

DJ Show Nederland kijkt terug op een geslaagd weekend en zal volgend jaar weer een goede line up willen realiseren voor de dance en house stage. Heb jij interesse om volgend op het MainStage te staan op het Dollenacht festival? Laat een bericht achter.

mainstage-free-festival-appelscha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *