Oud en nieuw feest Appelscha wederom in Duinen Zathe

foto-oud-en-nieuw-feest-appelscha-duinen-zathe
 

Oud en Nieuw feest Appelscha 2017

Na het grote succes van afgelopen jaren is Duinen Zathe wederom het decor van de Oud en Nieuw Appelscha feest, namelijk de Oud en Nieuw XL party. Afgelopen jaar was de meest succesvolle editie omdat de kaarten al in de voorverkoop uitverkocht waren! Dit jaar kun je kaarten ook weer online kopen, dit kan weer vanaf december 2016. Het oud en nieuw feest in Appelscha is al een decennia het feest met oud en nieuw in de gemeente Ooststellingwerf. De gemeente werkt dan ook elk jaar mee om dit feest weer op poten te zetten.

Huisband Vangrail in samenspel met feest DJ’s

De populaire band Vangrail is afgelopen jaar gelijk weer vast gelegd voor de komende editie van het oud en nieuw feest in Appelscha. Samen met DJ Show Nederland zullen zij het programma vullen van de avond. Het feest is ontzettend populair in de regio, afgelopen jaar waren de kaarten al in de online voorverkoop uitverkocht.

Attractiepark Duinen Zathe fantastische locatie

Afgelopen jaren is het feest georganiseerd in attractie park Duinen Zathe. Duinen Zathe heeft een overdekte feest locatie waar ongeveer 1400 mensen uit hun dak kunnen gaan. De locatie ligt net buiten de bebouwde kom dus omliggende bewoners hebben geen last van het feest gedruis.

foto-oud-en-nieuw-appelscha-duinen-zathe-zaaloud_en_nieuw_appelscha_2017_duinenzathe

Voor meer informatie of het kopen van tickets kijk op:

www.oudennieuwappelscha.nl

One thought on “Oud en nieuw feest Appelscha wederom in Duinen Zathe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *