Discodasco in Harry’s bar elke laatste zaterdag van de maand

mental-thee-appelscha-discodasco
 

Kerstavond pakt Discodasco in Harry’s bar groots uit 

Discodasco zal vanaf kerst weer elke laatste zaterdag van de maand plaatsvinden in Harry’s bar. Met kerstavond wordt er groots uitgepakt om er onvergetelijke nacht van te maken. Harry’s bar en Discodasco hebben de handen ineen geslagen omdat voormalig bezoekers van Discodasco het toch echt een gemis vonden dat het feest niet meer georganiseerd werd.

Om gelijk goed te beginnen is kerstavond de ideale avond omdat dit in het verleden ook altijd een erg populaire Discodasco avond was. Met de Après-ski editie is het in ieder geval een thema wat in de smaak zal vallen.

discodasco-kerstavond-harrys-bar-2016

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *