Dollenacht festival

 

Het Dollenacht festival het feest van Appelscha en omstreken

poster-dollenacht-festival-appelscha-augustus-2017

Het Dollenacht festival is al meer dan 25 jaar een begrip in Appelscha en omstreken. Het driedaagse festival is elk jaar het eerste weekend van augustus en trekt duizenden bezoekers. Het Dollenacht festival is sinds 2016 weer gratis toegankelijk en is voor jong en oud.

mainstage-free-festival-appelscha poster-dollenacht-festival-2014

Organisatie in handen van DJ Show Nederland en Bos Tapservice

Het festival is de laatste vijf jaar georganiseerd door DJ Show Nederland in samenwerking met Bos Tapservice en Harry’s bar. Vele artiesten zoals Jan Smit, Nielson, Andre Hazes, George Baker, Jannes, Sharon Doorson, Party Animals, Mick & Simon, Jelle B, Papi di Grazzi en vele andere stonden op het podium van het Dollenacht festival. Naast vele artiesten op het hoofdpodium is er elk jaar een DJ podium op het Boerestreek plein waar vele dance en house genres het feest bepalen.  DJ Show Nederland heeft groot aanbod in goede DJ’s die elk feest tot een succes weten te maken. Van House DJ’s, Dance DJ’s, Top 40 DJ’s, Feest DJ’s en Nederlandstalige DJ’s kan DJ Show Nederland elke vraag voor een feest of partij aan. De Afgelopen editie van de Dollenacht was er een line up van 12 DJ’s die vanuit DJ Show Nederland zijn geboekt.

Andre Hazes in Appelscha Sharon Doorson in Appelscha Dollenacht Jannes op de dollenacht in Appelscha

Om het feest elk jaar te verbeteren weten DJ Show Nederland en Bos Tapservice de bezoekers elk jaar weer te verrassen. Aan het programma van het Dollenacht festival in 2017 wordt hard gewerkt om zeker te zijn van een top feest.

Kijk voor meer informatie over het Dollenacht festival op: www.dollenacht.nl

dollenacht_van_appelscha