Drive In Show

 

Drive in show huren voor bedrijfsfeest of personeelsfeest

Een drive in show huren is bij DJ Show Nederland een goede keus. Met onze jarenlange ervaring is elk personeelsfeest of bedrijfsfeest een uitdaging die we tot een succes brengen. Onze DJ’s zijn ervaren en staan voor kwaliteit, DJ Show Nederland denkt graag mee om uw personeelsfeest of bedrijfsfeest zo goed mogelijk in te vullen.

Drive in show tot 2000 personen

Moet er een groot feest georganiseerd worden voor een bedrijf of voor personeel? DJ Show Nederland heeft ruime ervaring met bedrijfsfeesten en personeelsfeesten tot 2000 mensen. Doordat een bedrijfsfeest of personeelsfeest vaak een combinatie is tussen meerdere activiteiten kunnen wij dit naadloos aansluiten op het programma wat is georganiseerd. Hiernaast denken wij bij grotere evenementen ook graag mee of de veiligheid kan worden gewaarborgd.

Compleet licht en geluid bij drive in show

Bij personeelsfeesten of bedrijfsfeesten is sfeer heel belangrijk, de drive in shows van DJ Show Nederland kunnen elk thema realiseren. Heeft u een DJ drive in show met kerst, sinterklaas of haloween wij passen onze aankleding en stijl hier op aan. Het geluid passen wij ook aan op uw evenement, voor ons is het belangrijk om een goede inschatting te hebben van de te verwachten bezoekers. Wij passen namelijk het geluid aan op de locatie en het aantal bezoekers zodat iedereen een top avond heeft.

Drive in show in combinatie met zanger of band

Wanneer er groot uitgepakt moet worden kunnen wij naast het leveren van de drive in show met DJ ook een live band of zanger inzetten. Via ons eigen boekingskantoor kunnen wij een programma samenstellen om de drive in show compleet te maken met zanger, zangeres of live band. Hierin is het ook mogelijk bekende Nederlandse artiesten te boeken. Voor meer informatie hierover neem contact met ons.

Kwaliteit gegarandeerd met DJ Show Nederland

Vele mensen zijn u voor gegaan om bij ons dj te huren, drive in show, artiest of band te boeken. Hiernaast denken wij graag mee om uw evenement te doen slagen, kwaliteit is hetgeen waar wij voor staan zodat het feest is zoals u het had voorgesteld.

meer info