Recensies

Laat hieronder uw recensie achter en vertel ons wat uw ervaringen zijn geweest met DJ Show Nederland. Bekijk ook onze Facebookpagina voor meer reviews. Bedankt!

bruiloft dj 14 augustus 2016

11 thoughts on “Recensies

 1. Goede service en een top DJ die on huwelijksfeest tot een groot feest heeft gemaakt. We raden DJ Show Nederland zeker aan. Tevens is de prijs zeer scherp.

   
 2. Op ons huwelijk hebben wij genoten van DJ Show Nederland, waar voor ons geld. Nu genieten we elk jaar op de Dollenacht als we op de camping staan in Appelscha. Top!

   
 3. Betrouwbare partij die weet waar ze het over hebben. Wij hebben nu vier keer eerder een DJ gehuurd voor verschillende partijen en het was elke keer top geregeld. Bedankt DJ Tim en DJ Show Nederland.

   
 4. Samen de muzieklijst door lopen voor ons feest, samen kijken naar de inrichting van de locatie, samen een ongelooflijk leuke feestavond gehad. Bedankt Herman van DJ Show Nederland!

   
 5. Wij hebben een bruiloft DJ geboekt, we zijn professioneel geholpen en geadviseerd. We hebben er veel zin in, alvast bedankt voor alle hulp!

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *